MUŞ / VARTO - KARAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Okulumuzda satranç sınıfları oluşturularak aktif öğrenme ortamları arttırılmıştır.

Şbt

Okulumuzda okuyan yediler projesi kapsamında her sınıftan en az yedişer kişilik olmak üzere takımlar oluşturuldu. Her sınıfa sınıf rehber öğretmenleri tarafından gelişim düzeylerine uygun kitaplar dağıtıldı.  İlerleyen süreçte öğrencilerin kitap takiplerini sınıf rehber öğretmenleri yapmaya devam edecektir.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte 40 şair 40 şiir etkinliği yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için düzenli olarak öğretmenler kurulu toplantıları yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını arttırmak için okuma salonu oluşturuldu.

Ara

Öğrencilerimizin sporsal becerilerini arttırmak için masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir.

Ara

Nefes ses eğitimi kapsamında ilahi okuma etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okul müdürü eğitimde kalitenin artması, tecrübe ve deneyimin paylaşılması için derslere girdi.

Kas

Okulumuzda her yıl düzenlenmesi planlanan uçurtma şenliklerinin 1. gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerin devamsızlıkları takip edilerek okula sürekli devamları sağlanmaktadır.

Kas

Öğrenci velilerine okul ile ilgili memnuniyet anketi yaptırıldı.

Kas

Toplum hizmetleri kapsamında okulumz öğrencileri çevre temizliğine yardım ettiler.

Kas

Meslek dersi öğretmenlerinin mesleki ders seçiminde öğrencilere rehberlik ettiler.

Kas

Okulda yaşanan sorunlar ve çözümüne yönelik beyin fırtınası yapıldı.