MUŞ / VARTO - KARAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

KARAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Karaköy Köyü VARTO/MUŞ
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, öz güven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyet´in temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yeterlikleri doğrultusunda öz güven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Lojman
1 - 2 katlı 4 daireli kaloriferli lojman bulunmaktadır. Ayrıca tek katlı 2 daireli sobalı bir lojman da mevcuttur.
Ulaşım köy minibüsü ile sağlanmaktadır. Öğretmen servisi yoktur.
Köyden ilçeye gidiş saati: 08.00, ilçeden köye dönüş saati: 15.00 şeklindedir.
KARAKÖY KÖYÜ VARTO / MUŞ
Varto ilçe merkezine 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.